Biznes

Wynajem urządzeń gastronomicznych

Jeżeli planujesz sezonowe otwieranie punktów z urządzeniami gastronomicznymi takimi  jak maszyny do popcornu, nachos, waty cukrowej, to zdecydowanie powinieneś zdecydować się na wynajem.

Zalety wynajmu

  • Zaawansowane urządzenia gastronomiczne w zasięgu finansowych możliwości
  • Minimalna inwestycja
  • Przewidywalność kosztów – stała stawka wynajmu
  • Pełna obsługa serwisowa gwarantująca bezpieczeństwo i brak przestojów w kuchni
  • Wynajmowane urządzenia są ubezpieczone
  • Koncentracja przedsiębiorcy na głównym profilu działalności
  • Minimum formalności – kontakt, szybka transakcja, jedna umowa, jedna faktura i sprzęt jest u Ciebie
  • Faktura za wynajem będzie wrzucona w koszt
  • Dopasowanie długości wynajmu urządzeń do indywidualnych potrzeb klienta
  • Kiedy kończy się umowa, klient bez problemu oddaje sprzęt, lub przedłuża umowę na kolejny okres najmu

Gdzie znaleźć firmę zajmującą się wynajem urządzeń?

Zachęcamy do zapoznania się z ofertą firmy gastrorent, mają w swojej ofercie:

Previous ArticleNext Article